Nuk ka marrëveshje për pagat, greva në arsim hynë në ditën e pestë

Nuk ka marrëveshje për pagat, greva në arsim hynë në ditën e pestë

Vazhdon edhe sot greva nëpër kopshte, shkollat fillore dhe ato të mesme. Nga Sindikata e Arsimit dhe Shkencës dje njoftuan se do të vazhdojnë me grevën deri në përmbushjen e kërkesave të tyre për rritje të pagave si dhe njoftuan për presionet që po ushtrojnë drejtorët e disa çerdheve ndaj të punësuarve që janë në grevë. Nga ana tjetër ministri i arsimit bëri thirrje që të ndërpritet greva, nxënësit të kthehen në bankat e shkollës dhe të vijojnë negociatat për arritjen e një marrëveshje të pranueshme për të dyja palët./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button