Numërohen mbi 41 mijë vota nga diaspora, LVV merr mbi 31 mijë

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve në Kosovë është në përfundim të numërimit të fletëvotimeve nga jashtë Kosovës. Nga 41 mijë e 244 vota nga diaspora, Lëvizja Vetëvendosje është e para me 31 mijë e 807 vota, pasuar nga PDK me 3773 mijë vota dhe LDK 3383 mijë vota. Ndërsa e katërta është AAK me 998 vota. Gjithsej vota nga jashtë Kosovës që janë aprovuar nga KQZ-ja janë rreth 56 mijë.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button