OpenAI ka prezantuar një aplikacion iOS për ChatGPT, duke premtuar se një version Android do të vijë “së shpejti”

OpenAI ka prezantuar një aplikacion iOS për ChatGPT, duke premtuar se një version Android do të vijë “së shpejti”

Aplikacioni është falas për t’u përdorur, sinkronizon historinë e bisedave me ueb-in dhe përmban hyrjen zanore, të mbështetur nga modeli Whisper i njohjes së të folurit me burim të hapur të OpenAI. Aplikacioni funksionon si në iPhone ashtu edhe në iPad dhe mund të shkarkohet nga App Store.

OpenAI thotë se së pari do të nxjerrë aplikacionin në SHBA dhe do të zgjerohet në vendet e tjera “në javët e ardhshme”.

OpenAI nuk la të kuptohet më parë se një aplikacion celular po vinte, por ka kuptim duke pasur parasysh popullaritetin e jashtëzakonshëm të ChatGPT.

Chatbot i AI u prezantua nëntorin e kaluar, por filloi të përdorej. Disa vlerësime të jashtme sugjerojnë se aplikacioni tërhoqi 100 milionë përdorues deri në janar të këtij viti, megjithëse OpenAI nuk i ka konfirmuar kurrë këto shifra.

 

LEXO EDHE:

Back to top button