Padi penale për keqpërdorim të pozitës zyrtare

Departamenti i Kontrollit të Brendshëm ka paraqitur kallëzim penal në Njësinë e Specializuar për Ndjekjen e Krimeve të kryera nga persona me kompetenca policore ndaj A.B. i punësuar në stacionin policor për punë kufitare “Tabanoc”, për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “keqpërdorim i pozitës dhe autoritetit zyrtar” të dënueshme nga neni 353 paragrafi 1 të Kodit Penal. Përkatësisht me datë 21.11.2021 në ora 10.50 në vendkalimin kufitar “Tabanoc” ka miratuar hyrjen e një personi i cili nuk kishte test PCR ose certifikatë vaksinimi, me çrrastë është vepruar në kundërshtim me vendimin për masat antiCovid. Ndaj punonjësit të policisë është caktuar masa e largimit nga puna deri në përfundim të procedurës disiplinore./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button