Padi penale për pronarin e lokalit në Dibër, shkeli masat anti Kovid

Padi penale ndaj pronarit të një objekti hotelierik në Dibër për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale “mosveprim sipas rregullave shëndetësore gjatë kohës së pandemisë”. Këtë e konfirmoi e dhe zëdhënësi i SPB-Oher, Stefan Dimoski, sipas të cilit policia në Dibër ka ngritur padi penale ndaj 52 vjeçarit I.C. nga Dibra.

- Advertisment -

“Gjatë kontrollit të kryer më 24 dhjetor të vitit 2020, zyrtarët policorë kanë konstatuar se personi në fjalë nuk i ka respektuar kufizimet për orarin e punës, ka punuar edhe pas orës 18:00, duke mos mbajtur llogari për masat dhe rekomandimet për mbrojtje të popullatës nga Kovid-19”, tha Dimoski.

LEXO EDHE:

Back to top button