“Pandemia dhe kriza energjetike rritën varfërinë”

Zvogëlimi i fuqisë blerëse të qytetarëve, plus kriza energjetike, e thelloi varfërinë në Maqedoni. OJQ-të po bëjnë thirrje për reforma dhe programe konkrete për t’ua bërë më të lehtë qytetarëve në rrezik social zbutjen e varfërisë. Në vend të ndihmës sociale, t’u jepet vende pune. Qeveria paralajmëron ndihmë për kategoritë më të rrezikuara të qytetarëve. Shikoni detajet në magazinën Ekonomike sonte në orën 22:00.

YouTube video

LEXO EDHE:

Back to top button