fbpx

Paraburgim 30 ditor për vëllezërit Useini


Vëllezërve Nefi dhe Ibro Useini u është shqiptuar paraburgim 30 ditor, pasi që tashmë i kanë mbajtur 8 ditë. Gjykata Themelore në Ohër ua zgjati këtë masë pasi dje Prokuroria e Ohrit ngriti akuzë kundër tyre për dhunë për shkak të një përleshjes para një hoteli. Të dy vëllezërit, të cilët fillimisht ishin në arrati, në paraburgim janë që prej 26 gushtit. Vëllezërit Useini janë nën hetim për rrahjen e Spire Topalovskit nga Ohri.

LEXO EDHE:

Back to top button