Pendarovski: Nëse nuk ka ngrohje për qytetarët në Shkup edhe ne do ta fikim

Pendarovski: Nëse nuk ka ngrohje për qytetarët në Shkup edhe ne do ta fikim

Qeveria është e vendosur që sezoni i ngrohjes të fillojë më 15 tetor dhe Shkupi nuk do të mbetet pa ngrohje. Le të jetë test nëse Qeveria me të gjitha masat e paralajmëruara për zbutjen e efekteve të krizës do ta kalojë atë test, deklaroi sonte kryetari i shtetit Stevo Pendarovski.

“Me sa di unë, rreth 60.000 shkupjan janë ngrohur me ngrohje termike dhe edhe nëse dështojnë këtu, do të shihet se në një pjesë nuk po e realizojnë atë që u kanë premtuar qytetarëve”, tha Pendarovski në emisionin “Top Tema”. “ në televizionin Telma.

I pyetur nëse vila “Vodno” do të ngrohet me ngrohje nga 15 tetori, Pendarovski tha se nëse do të ketë ngrohje për të gjithë qytetarët e tjerë në Shkup, atëherë edhe vila “Vodno” do të ngrohet në të njëjtën mënyrë.

– Nëse nuk është në dispozicion për pjesën tjetër të Shkupit, do ta mbyllim ngrohjen. Ne nuk do të kemi asnjë privilegj në atë kuptim, ju garantoj, tha Pendarovski.

LEXO EDHE:

Back to top button