Për 24 orë janë hospitalizuar vetëm 17 pacientë në qendrat Kovidit

Gjatë 24 orëve të fundit në Covid-Qendrat në Shkup janë hospitalizuar 17 pacientë të rinj për shkak të ndërlikimeve të korona virusit. Gjithsej 360 persona të dyshuar dhe të konfirmuar me Covid-19 po trajtohen në repartet e sëmundjeve infektive në kryeqytet, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button