Përdoruesit e Windows 11 tani mund të përdorin telefonat e tyre si kamera në internet

Shtesa më e fundit në programin Windows Insider është aftësia për të përdorur një telefon celular ose kompjuter tablet me sistemin operativ Android si një kamerë në internet

Përdoruesit e Windows 11 që janë pjesë e programit Insider tani mund të përdorin çdo pajisje që funksionon Android 9.0 ose më vonë si një kamerë në internet gjatë telefonatave video-konferencash.

Që gjithçka të funksionojë, duhet të instaloni aplikacionin Link to Windows në pajisjen celulare, domethënë versionin 1.24012 ose më të ri.

Ata që janë pjesë e programit Windows Insider duhet të ndjekin më pas hapat Cilësimet – Bluetooth & pajisjet – Pajisjet celulare dhe të zgjedhin opsionin Menaxho pajisjet, ku do t’i japin kompjuterit akses në celularin Android. Pas cilësimeve, do të shfaqet një konfirmim i një lidhjeje të suksesshme.

Përdoruesit do të jenë në gjendje të përdorin kamerën e përparme dhe të pasme, të shtojnë efekte dhe të aksesojnë fotot e marra më parë përmes një kompjuteri. Karakteristikat e reja të Insider janë aktualisht të disponueshme për përdoruesit.

LEXO EDHE:

Back to top button