Përmbytje masive në juglindje të Zvicrës, 3 të zhdukur

Përmbytje masive në juglindje të Zvicrës, 3 të zhdukur

Tre persona janë zhdukur pas përmbytjeve në Zvicrën juglindore. Stuhitë dhe shirat shumë të dendur shkaktuan përmbytje pas rrëshqitjes së dheut në luginën e Mesolcinës.

Disa dhjetëra banorë u zhvendosën gjithashtu nga shtëpitë e tyre në këtë zonë si dhe në luginën fqinje Kalanka.

Reshje të dendura shiu kanë rënë në disa pjesë të Zvicrës ditët e fundit. Trafiku është bllokuar në disa rrugë dhe shërbimet hekurudhore janë ndërprerë.

LEXO EDHE:

Back to top button