Policia vazhdon të shqiptoj gjoba për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (12/13.01.2021) në gjithë territorin e vendit Ministria për Punë të Brendshme (MPB) ka regjistruar gjithsejtë 395 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, me çrrastë pasojnë gjoba adekuate për shkelësit e kësaj mase. Nga MPB në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button