Prej nesër sërish do të vlejnë biletat vjetore për transport të nxënësve të shkollave të mesme


Prej nesër sërish do të vlejnë biletat vjetore falas për nxënësit e shkollave të mesme për përdorim të transportit publik, informon Ndërmarrja Qarkulluese Publike Shkup. Nga NQP përkujtojnë se para tre muajve në funksion janë edhe biletat vjetore fals për studentët.

Nga kjo ndërmarrje theksojnë se edhe më tej nuk vlen vendimi për transport falas për personat e moshuar, për gratë me 62 vjet dhe për burrat me 64 vjet të martën, të premten, të shtunën dhe të dielën.

LEXO EDHE:

Back to top button