Procesi zgjedhor në Ohër e Strugë, qytetarët presin një të ardhme më të mirë

Procesi zgjedhor në Ohër e Strugë, qytetarët presin një të ardhme më të mirë

Qytetarët e Ohrit dhe Strugës derisa realizojnë të drejtën e tyre të votës, presin një të ardhme më të mirë, ardhmëri për të rinjtë e vendit…

LEXO EDHE:

Back to top button