Programi 200/ Intervistë me Dom Lush Gjergjin: Çdo të bënte Nënë Tereza sot në kohën e konflikteve në Gaza e Izrael?

Programi 200/ Intervistë me Dom Lush Gjergjin: Çdo të bënte Nënë Tereza sot në kohën e konflikteve në Gaza e Izrael?

Në Programin 200, sonte do të jetë i ftuar Dom Lush Gjergji, Biograf i Shën Nënë Terezës ku do të diskutohet për disa tema të ndryshme, ndër to edhe konflikti palestinezo-izraelit dhe cili do mund të ishte kontributi i Nënë Terezës në këtë konflikt.

Gjergji gjithashtu tregon se a duhet të diskutohet akoma origjina e Nënë Terezës.

Programin 200 mund ta ndiqni sonte në ora 18:00 në Televizionin Alsat.

LEXO EDHE:

Back to top button