Pse dhembin nyjat dhe kockat kur bie shi?

Pse dhembin nyjat dhe kockat kur bie shi?

Temperaturat po bien gjithnjë e më shumë dhe kjo do të thotë probleme shëndetësore për disa njerëz.

Ndryshimet atmosferike në një pjesë të popullatës, përveçse janë shkas për ftohjet, përkeqësojnë dhimbjet e kyçeve dhe kockave. Mjekët ende nuk janë plotësisht të qartë pse ndodh kjo.

Ekziston mundësia që ndryshimet e temperaturës të lidhura me reshjet të gjenerojnë ndryshime në mbështjellësin e indit lidhës të quajtur shtylla kurrizore.

LEXO EDHE:

Back to top button