Qehaja: Plani franko-gjerman, pikënisje e mirë rreth marrëveshjes finale

Qehaja: Plani franko-gjerman, pikënisje e mirë rreth marrëveshjes finale

I pyetur për planin franko-gjerman, ambasdori i Kosovës në Maqedoninë e Veriut tha se kësaj pyetje i është përgigjur kryeministri Kurti, duke thënë se ky plan në thelb parasheh marrëveshjen finale.

“ Kosova është e interesuar për një marrëveshje, që ka njohjen në qendër. Kjo do t’i zgjidhte problemet bilaterale që i kemi me Serbinë. Plani franko-gjerman, pa u futur në detaje është një pikënisje e mirë në funksion të arritjes së këtij qëllimi”, tha ambasadori Qehaja.

Ambasadori shtoi se Serbia tentoi i ta minojë dhe e minoi këtë proces me ndodhit e fundit në veri./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button