Qeveria do të mbajë mbledhjen e parë

Qeveria do të mbajë mbledhjen e parë

Qeveria e re e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kryesuar nga Hristijan Mickoski sot më datë 28.06.2024 (e premte) duke filluar nga ora 12:00 do të mbaj mbledhjen e parë.

Në mbledhja ndër të tjera, do të diskutohet për propozimin për rritje lineare të pensioneve, si dhe për emërimin e kuadrove drejtuese në disa institucione shtetërore.

“Ftojmë kameramanët dhe fotoreporterë me mundësi për inserte dhe fotografi në fillim të mbledhjes së Qeverisë. Pas përfundimit të së njëjtës, opinioni do të njoftohet përmes një komunikate për media për vendimet e marra”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga press shërbimi i qeverisë.

LEXO EDHE:

Back to top button