Qeveria sot mban mbledhjen e gjashtë, shqyrton pakon e katër të masave ekonomike

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbaj mbledhjen e gjashtë, me më shumë pika të rendit të ditës nga programi i saj i punës dhe interesit të qytetarëve.

- Advertisment -

Në seancën e sotme mes tjerash Qeveria do të shqyrtoj informatën për pakon e katër të masave ekonomike për rimëkëmbjen e ekonomisë në kushte të pandemisë së shkaktuar nga Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button