Rama pritet me ceremoni shtetërore

Rama pritet me ceremoni shtetërore

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka pritur me ceremoni shtetërore, homolgoun e tij nga Shqipëria, Edi Rama.

Para mbledhjes së përbashkët të dy qeverive, Kurti dhe Rama parakaluan në tepiun e kuq para gardës ceremoniale të FSK-së.

Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Shqipërisë sot po mbajnë mbledhjen e tetë me radhë, ku pritet të nënshkruhen disa marrëveshje bilaterale.

Delegacioni i Qeverisë së Shqipërisë ka mbërritur në Prishtinë për mbledhjen e përbashkët me Qeverinë e Kosovës.

Në vendin ku do të mbahet mbledhja e dy kabineteve qeveritare, ka arritur edhe kryeministri, Albin Kurti, me vartësit e tij, të cilët janë në pritje të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama.

Kjo është mbledhja e tetë me radhë e Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë, në të cilën pritet të nënshkruhen disa marrëveshje.

Pas mbledhjes së përbashkët do të ketë konferencë të përbashkët për medie, mes kryeministrit Kurti dhe Rama.

LEXO EDHE:

Back to top button