Regjistrohen 328 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (15/16.02.2021) në gjithë territorin e vendit, Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar 328 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse, si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Nga MPB-ja në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektim dhe zbatim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button