Regjistrohen 469 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (28/29.12.2020) në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 469 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button