“Reket”, Kiçeec duhet të shkojë në burg

Gjykata Penale përgatiti akt udhëzim, i cili përcaktoi afatin dhe burgimin e Zoran Milevski – Kiçeec, kur ai duhet të fillojë ta vuajë dënimin me tre vjet burg për rastin “Reket”. Megjithatë, gjykata nuk e zbuloi datën, sepse presin që dokumenti të arrijë së pari te i dënuari Kiçeec dhe te avokati i tij. Ai ka të drejtë të kërkojë shtyrjen e dënimit për shkak të sëmundjes, vdekjes ose sëmundjes së rëndë të ndonjë personi të afërt, por edhe nëse ai ka një detyrim të kujdeset për fëmijët ose persona të plogësht. Kiçeec u dënua me tre vjet burg pasi pranoi fajin për zhvatje të mbi një milion euro nga biznesmeni Orce Kamçev. Përveç tij, në këtë rast u dënuan me nëntë vjet burg Boki 13 dhe Katica Janeva me shtatë vjet burg.

- Advertisment -

Alsat

LEXO EDHE:

Back to top button