Rezultati përfundimtar i zgjedhjeve, Vetëvendosje falënderon votuesit e saj

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka shpallur rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 14 shkurtit. Në këto zgjedhje VV ka marrë 49.95 qind të votave, duke u renditur kështu si partia e parë.

Për këtë Vetëvendosje ka falënderuar votuesit e saj për mbështetjen.

“Falënderojmë qytetarët e Republikës së Kosovës brenda dhe jashtë vendit për mbështetjen e jashtëzakonshme! Falënderojmë Vullnetarët për punën e madhe. Aktivistët për përpjekjet dhe angazhimin e palëkundur, dhe vëzhguesit e komisionerët, veçanërisht atyre që kanë vijuar punën edhe pas ditës së zgjedhjeve në Qendrën e numërimit. Së bashku krejt dhe drejt!”, shkruhet në komunikatën e VV-së.

LEXO EDHE:

Back to top button