Rritet çmimi i benzinës, çmimi i dizelit mbetet i njëjtë

Komisioni Rregullator i Energjetikës ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës. Sipas vendimit të fundit, çmimi me pakicë i EUROSUPER-95 dhe EUROSPUPER-98 do të rritet për një denarë. Një litër EUROSUPER- BS 95 do të shitet për 67 denarë, ndërsa EUROSUPER- BS 98 do të shitet për 69 denarë. Çmimi i EURODISEL mbetet i njëjt, respektivisht një litër do të shitet për 55 denarë.

LEXO EDHE:

Back to top button