RRJETE SOCIALE | Google ngacmon Apple me një reklamë: “Android është më i mirë se iPhone”

Derisa përdoruesit e Android dhe iPhone po debatojnë përgjithmonë se cilët telefona janë më të mirë, është e rrallë të shohësh kompani që reklamojnë për këtë çështje dhe të thërrasin konkurrencën e tyre, por kjo është pikërisht ajo që Google bëri me reklamën që lëshoi.

Vitin e kaluar, Google nisi fushatën e tij Get the Message që synonte Apple dhe reklamat në fushatë sulmuan Apple me pretendimet se gjigandi i teknologjisë po e bënte të vështirë për përdoruesit e tij dërgimin e mesazheve SMS dhe MMS në telefonat Android. Kjo është arsyeja pse Google mund të ndihmojë këdo që kalon nga iPhone në Android të dërgojë mesazhe me Pixels sepse “ndryshe nga Apple, ai përqafon standardet moderne të dërgimit”.

Në një reklamë të madhe të transmetuar në SHBA, ku më shumë se 56% e popullsisë përdor një iPhone, Google shkroi një mesazh/kod gjigant duke pretenduar se donte të ndihmonte rivalin e tij më në fund “të vazhdonte me kohën”.

@uptinFirst time I’ve even seen an ad for android and it’s going all out♬ Funny Song – Cavendish Music

LEXO EDHE:

Back to top button