“Rruga drejt”, shpërndarja e administratorëve

Në emisionin e sotëm “Rruga Drejt” që do të transmetohet në 20:45 do të debatohet për sistematizimin e administratorëve. Të ftuar janë sekretari shtetëror në Ministrinë e Sistemit Politik Rami Qerimi dhe përfaqësuesi i ASH-së Azir Aliu. Opozita kërkon përgjegjësi nga pushteti për mos sistematizimin e deritanishëm.

LEXO EDHE:

Back to top button