Sa ishuj ka Greqia? Nuk do ta besoni numrin e vërtetë

Sa ishuj ka Greqia? Nuk do ta besoni numrin e vërtetë

Greqinë, ka aq shumë ishuj, sa nuk do të mund ta besoni.

Duke mos selektuar se cili është më i mirë apo më i keq për t’u vizituar po themi vetëm numrin total dhe ai është 6000.

Vetëm 230 prej tyre janë të banuar dhe rreth 80 kanë një popullsi mbi 100 banorë, ndërsa 20 të tjerë mund të konsiderohen vetëm si vende të vizitueshme nga turistët.

LEXO EDHE:

Back to top button