Sanksione ndaj Kinës, në ShBA pritet të ndalohet edhe TikTok-u

Sanksione ndaj Kinës, në ShBA pritet të ndalohet edhe TikTok-u

Dhoma e Përfaqësuesve ka votuar për të miratuar një sërë masash që ishin të lidhura me faturat më të mëdha të financimit.

Votimi përfshin rregulla të reja që mund të parashikojnë ndalimin e TikTok në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, përveç nëse kompania kineze e shet aplikacionin, raporton BBC.

Kjo përfshin gjithashtu sanksione të reja ndaj Kinës, Rusisë dhe Iranit, si dhe dispozita për shitjen e aseteve të ngrira ruse për të gjeneruar të ardhura për Ukrainën.

LEXO EDHE:

Back to top button