Së shpejti fillon Festivali Internacional i Teatrit -SkupiFestival

Së shpejti fillon Festivali Internacional i Teatrit -SkupiFestival

Festivali Internacional I Teatrit

Nga 9 deri më 14 shtator do të mbahet festival i teatrit ITF SkupiFestival në Shkup dhe Tetovë. Ky do të jetë edicioni i XVI, në të cilin pritet të marrin pjesë shumë teatro nga vende të ndryshme.

Këtë edicion do të jenë gjithësej 6 shfaqje: Nga Shqiperia, Kroacia, Serbia, Bullgaria, Italia dhe Kosova.

ITF SkupiFestival mbështet nga Ministria e Kulturës së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

LEXO EDHE:

Back to top button