Serbët bllokojnë rrugën në Rudarë, dëgjohen sirenat në veri të Kosovës

Serbët bllokojnë rrugën në Rudarë, dëgjohen sirenat në veri të Kosovës

Qytetarët serbë në veri kanë filluar të mblidhen në Rudarë, në afërsi të Zveçanit.

Siç raporton REL, rugët janë bllokuar në Rudarë, komuna e Zveçanit, si dhe në Leposaviq.

Krahas kësaj alarmi i sigurisë është ndezur në Veri të Mitrovicës.

Në disa pamje të publikuara nga mediat lokale, situata duket të jetë e qetë.

LEXO EDHE:

Back to top button