SHBA: Avionët rusë kërkojnë provokim dhe incident ndërkombëtar

SHBA: Avionët rusë kërkojnë provokim dhe incident ndërkombëtar

Në Siri, pilotët rusë janë përpjekur të “provokojnë” avionët amerikanë, si pjesë e një “modeli të fundit të sjelljes më agresive”.

Këtë e ka bërë të ditur një zëdhënës i komandës qendrore amerikane, duke saktësuar se avionët ushtarakë të Moskës nuk po tentojnë të rrëzojnë ata amerikanë.

“Megjithatë, ato mund të çojnë në tërheqjen e Shteteve të Bashkuara në një incident ndërkombëtar,” shtoi ai.

LEXO EDHE:

Back to top button