Shilegov ka ambicie për një mandat të dytë, si kryetar i Komunës së Shkupit

Shilegov ka ambicie për një mandat të dytë, si kryetar i Komunës së Shkupit  Puna e bërë në tre vitet e kaluara janë arsyeja e mjaftueshme për të kërkuar mbështetje për kandidaturën e tij nga partia.

- Advertisment -

“Të gjitha angazhimet që kam pasur në tre vitet e kaluara më japin të drejtën të kërkoj mbështetje nga LSDM-ja, për të mbështetur kandidaturën time. Unë, si legalist, do ti qëndroj asaj procedure. Do të jetë nominalisht një kërkesë për mbështetje brenda organeve të LSDM-së,” tha Shilegov, duke shtuar se marrëdhëniet e tij me njeriun e parë të partisë dhe kryeministrin, Zoran Zaev, janë “të mrekullueshme”.

LEXO EDHE:

Back to top button