Shkëlqim Devolli pret kryeministrin e Shqipërisë Edi Ramën dhe ish-kryeministrin e Italisë, Massimo D’Alema

Shkëlqim Devolli pret kryeministrin e Shqipërisë Edi Ramën dhe ish-kryeministrin e Italisë, Massimo D’Alema

Aksionari i Devolli Corporation, Shkëlqim Devolli, i shoqëruar nga anëtari i Bordit, Adriatik Kelmendi, pritën në një takim kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama dhe ish-kryeministrin e Italisë, Massimo D’Alema.

U diskutua për marrëdhëniet Kosovë-Shqipëri dhe Kosovë-Itali, veçanërisht në sferën e ekonomisë.

Me këtë rast, Edi Rama dhe Massimo D’Alema i kanë bërë një vizitë ambienteve të Klan Kosova.

Aksionari i Devolli Corporation, Shkëlqim Devolli, i shoqëruar nga anëtari i Bordit, Adriatik Kelmendi, pritën në një takim kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama dhe ish-kryeministrin e Italisë, Massimo D’Alema.
Aksionari i Devolli Corporation, Shkëlqim Devolli, i shoqëruar nga anëtari i Bordit, Adriatik Kelmendi, pritën në një takim kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama dhe ish-kryeministrin e Italisë, Massimo D’Alema.

LEXO EDHE:

Back to top button