Shkup, 104 gjoba për shkelje të rregullave në trafik

Shkup, 104 gjoba për shkelje të rregullave në trafik

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsejtë 104 gjoba, prej të cilave: 18 për tejkalim të shpejtësisë, 10 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 8 për kalim në të kuqe në semaforë. Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuare dhe 18 gjoba për motoçiklistët, 2 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes dhe 2 të tjera për mosvënien e rripit të sigurisë. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button