Shkup, 154 gjoba për shkelje të rregullave në trafik

Ministria për punë të brendshme gjatë ditës së djeshme (19.10.2021) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik, me çrrastë vetëm në territorin e Shkupit ka shqiptuar gjithsejtë 154 gjoba, prej të cilave 65 për tejkalim të shpejtësisë, 9 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 27 gjoba u janë shqiptuar këmbësorëve dhe 29 për parkim të parregullt.

- Advertisements -

LEXO EDHE:

Back to top button