Shtrenjtohen derivatet e naftës

Me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetikë çmimet me pakicë të derivateve të naftës nga mesnata do të shtrenjtohen për 3.11%.

- Advertisment -

Nga mesnata çmimi i Euro Super BS-98 benzinës do të shiten për 1 denarë më shtrenjtë, ndërsa çmimi i Euro Super BS-95 dhe çmimi i dizelit do të shtrenjtohet për një denar e gjysmë.

Euro Super BS-95 do të shitet 60.00 den. për litër
Euro Super BS-98 do të shitet 61.50 den. për litër
Euro Dizel do të shitet 51.00 den. për litër.

LEXO EDHE:

Back to top button