Shtrenjtohen derivatet e naftës, nga mesnata shiten me çmime të reja


Nga mesnata çmimet e derivateve të naftës do të shiten me çmime më të lartë për një denarë, kështu vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë. Kështu Euro Super BS-95 do të shitet për 60.50 denarë për litër,  Euro Suoer BS-98 do të shitet për 62.50 denarë për litër dhe Euro Dizel do të shitet për 52 denarë për litër. Këto çmime do të jenë në fuqi deri të hënën e ardhshme 29.06.2020.

Euro Super BS-95 do të shitet për 60.50 denarë për litër
Euro Suoer BS-98 do të shitet për 62.50 denarë për litër
Euro Dizel do të shitet për 52 denarë për litër

LEXO EDHE:

Back to top button