Siljanovska: Do të mbroj interesat kombëtare

Siljanovska: Do të mbroj interesat kombëtare

Kandidatja e VMRO-DPMNE-së për president, Gordana Siljanovska, në kuadër të fushatës prezantoi programin para banorëve të Kriva Pallankës, ku u zotua se do të punojë vetëm për interesat shtetërore dhe kombëtare.

“Unë ju siguroj se, më mbani për fjale, se do ta bëj atë që është interes shtetëror dhe kombëtarë, se do të sillem në mënyrë evropiane jo me fjalë, por me vepra. Se edhe kur janë europianët në pyetje, me argumente do të kërkoj status të barabartë për këtë shtet të vogël”, tha Gordana Siljanovska, Kandidate për President./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button