Snopçe: Hawkins ka thënë që çdo gjë ka fillim dhe mbarim, pra edhe qeverisja e BDI-së do të përfundojë

Snopçe: Hawkins ka thënë që çdo gjë ka fillim dhe mbarim, pra edhe qeverisja e BDI-së do të përfundojë

Halil Snopç mori përsëri fjalën në foltorën e Kuvendit, filloi të tallet duke bërë dallimin mes teorisë dhe teoremës, duke cituar teorinë e famshme të Anjshtajnit duke u bazuar në fjalën e deputetit të VMRO-së. Ai ndërlidhi edhe shkenctarin Hawkins duke thënë se gjithëçka ka fillim dhe fund dhe sigurisht që edhe qeverisja e BDI-së do të përfundojë me 8 maj.

LEXO EDHE:

Back to top button