Snopçe: OECD-ja ka kategorizuar Maqedoninë e Veriut si një vend të dështuar me mësimin online

Halil Snopçe, deputet i ASH-së gjatë emisionit “Programi 200” në Alsat gjatë përballjes me ministren e Arsimit, Milla Carovska, tha se raporti i fundit i OECD-së, organizatë me relevance ndërkombëtare e kategorizoj Maqedoninë e Veriut si një shtet i pasuksesshëm për organizimin e mësimit online gjatë pandemisë. Ai tha se edhe Kolegjiumi I Arsimtarëve gjatë pandemisë, ngritën problem të shumta por Ministra e Arsimit ishte inekzistente. Po ashtu ai tha në sistemin e IT-së nuk u bë asgjë, përveçse reklama dhe fasada të qeverisë.

LEXO EDHE:

Back to top button