Sondazhi i IPSOS; VLEN para Frontit Evropian

Sondazhi i IPSOS; VLEN para Frontit Evropian

Sondazhi i fundit i realizuar nga organizata IPSOS, e ka renditur koalicionin VLEN-in para Frontit Evropian. Ky sondazh i publikuar në qershor, tregon se koalicioni VLEN ka mbështetje prej 7,8% te qytetarët, ndërsa “Fronti Evropian” 6,9%. Sondazhi është realizuar në terren dhe nxjerr për herë të parë VLEN-in para Frontit Evropian. Sipas Sondazhit, VMRO-ja dhe koalicioni ka 20% më shumë mbështetje se LSDM-ja dhe koalicioni, kurse edhe “E Majta” gëzon më shumë mbështetje se Fronti Evropian.

 

LEXO EDHE:

Back to top button