SpaceX ka zbuluar Starshield, një shërbim i ri satelitor i fokusuar në sigurinë kombëtare

SpaceX ka shtuar një tjetër shërbim interneti satelitor në ofertën e saj - Starshield

Falë rrjetit të Internetit satelitor Starlink, SpaceX ofron internet me shpejtësi të lartë për përdoruesit e tij, por tani po fillon një projekt të ri të quajtur Starshield, i cili do t’u shërbejë agjencive qeveritare.

Fokusi do të jetë te klientët e sigurisë kombëtare dhe njoftimi vjen në të njëjtin vit që SpaceX ndihmoi personelin ushtarak dhe civilët të qëndrojnë të lidhur në Ukrainën e shkatërruar nga lufta.

LEXO EDHE:

Back to top button