Street Fighter 6 mbërrin në qershor, merr personazhe të rinj

Capcom ka njoftuar datën e lëshimit të lojës së re “Street Fighter 6”

Street Fighter 6 do të jetë i disponueshëm për fansat e ekskluzivitetit nga 2 qershori 2023 dhe para-porositë tani janë të hapura.

Përveç datës së lëshimit të lojës ndoshta më realiste në seri, Capcom njoftoi gjithashtu ardhjen e personazheve të rinj. Përveç boksierit të vjetër DJ, vijnë edhe JP, Menon dhe Marissa e ashpër muskulare. Street Fighter 6 është përshkruar si një lojë që “kushdo mund të luajë”.

“Ideja ishte të krijonim një lojë që të gjithë lojtarët të mund të luanin dhe të bënin gjëra dhe lëvizje të lezetshme pa pasur nevojë të mësonin përmendësh kombinime të ndërlikuara të çelësave”, tha Andrew Webster, i cili më parë kishte një shans për të provuar demonstrimin gjatë Summer Game Fest.

LEXO EDHE:

Back to top button