SUPER MILIONER XHEK POT e gëzoi fituesin e ri të pestë, i cili fitoi 9,224,579 denarë

Fituesi i pestë i SUPER MILIONER XHEK POT u paraqit sot në ambientet e Video Lotarisë Kasinos Austri, për ta ngritur fitimin e tij në shumën fantastike 9,224,579 denarë. Ai dëshiroi të mbetej anonim, por ndau historinë e tij të lumtur.

Ai thotë se të shtunën, më 8 maj, kur hyri në ndërtesën e Zlatna Kopaçka, në lagjen Hrom të Shkupit, kishte ndërmend të relaksohej pak dhe të argëtohej, sepse kishte një ditë plot me nerva. Ai as nuk mendoi për një fitim të madh, kur terminali i Video Lotarisë sinjalizoi fitim SUPER MILIONER XHEK POT. Shuma prej 9,224,579 denarë është më e madhja, që ai ka marrë ndonjëherë në këtë lloj lojërash, dhe ai tek tani do të mendojë se si dhe për çfarë do t’i shpenzojë paratë.

Pas muajit të dytë të aktivizimit të këtyre fitimeve, ky është SUPER MILIONER XHEKPOT i pestë. Deri më tani, fituesi i parë i këtij fitimi arriti të fitojë shumën më të madhe fantastike prej 10,922,768 denarë.

Dita e sotme gjithsesi është e veçantë, dhe në të tashmë kemi ndarë urimet më të mira për ditëlindjen e 41-të markës sonë tregtare, Kire Lazarov, dhe ai mund të bëhej edhe më i përsosur vetëm me një fitore tjetër të re të madhe nga repertori i Kazinove Shtetërore të Video Lotarisë Austri. Është regjistruar edhe një tjetër fitues i ri i MILIONER XHEK POT, edhe atë në Prilep, në vlerë prej 1,616,504 denarë.

Fitimet e Video Lotarisë Shtetërore Kasinos Austri, sjellin gëzim. Në lojë janë MINI XHEK POT, me vlerë 4,000-5,000 denarë, MILIONER XHEK POT në vlerë prej 1,200,000-1,800,000 denarë dhe më i preferuari SUPER MILIONER XHEK POT, i cili mund të arrijë një maksimum prej 12,000,000 denarë.

#LuajPërArgëtim#LuajMePërgjegjësi

LEXO EDHE:

Back to top button