Tani videot tuaja mund t’i ktheni në lojëra për telefona!

Një kompani e quajtur Overplay së fundmi ka zhvilluar një aplikacion që e kthen videon tuaj në një lojë duke përdorur Inteligjencën Artificiale (Al)

Procesi është i thjeshtë. Ju duhet vetëm të filmoni një video në telefonin tuaj, dhe më pas ta shkarkoni atë në platformën Overplay. Overplay më pas e kthen atë në një videolojë pa kërkuar asnjë kodim, lojë të cilën mund ta ndani edhe me miqtë tuaj.

Tashmë ky aplikacion është i disponueshëm në App Store për iPhone dhe Play Store për Android, shkruajnë mediat e huaja. “Kjo shënon fillimin e një epoke të re në krijimin e përmbajtjes dixhitale. Mundësitë për sektorin krijues janë të pafundme”, tha bashkëthemeluesja e aplikacionit, Caroline Strzalka.

Ndryshe, Overplay numëron më shumë se 150 shkarkime dhe mbi 1 milion lojëra. Ky zhvillim duket të jetë mundësi e mirë për kompaninë pasi një videolojë do të jetë një mënyrë e thjeshtë për ta mbajtur emrin e kompanisë në mendjen e njerëzve.

LEXO EDHE:

Back to top button