fbpx

Tetovë, nis protesta kundër shtrenjtimit të rrymës

Në Tetovë tashmë ka nisur protesta kundër shtrenjtimit të çmimit të energjisë elektrike. Në sheshin “Iliria” ka qindra protestues të cilët kërkojnë anulimin e vendimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës për shtrenjtimin e rrymës, uljen e çmimit për 46 për qind, Tatim të Vlerës së Shtuar më të ulët dhe shpërbërjen e Komisionit.

LEXO EDHE:

Back to top button