Tetovë, sanksionohen 120 vozitës për tejkalim shpejtësie

Dje (3-janar) prej ora 12:00 deri në orën 20:00, në rajonin e SPB Tetovë, është kryer aksion kontrollues lidhur me tejkalimin e shpejtësisë, në të cilin janë sanksionuar gjithsej 120 vozitës, pra tejkalimi i përkufizimit të shpejtësisë, prej të cilave 101 shkelje të konstatuara në rajonin e Tetovës dhe 19 shkelje në rajonin e Gostivarit Përveç këtyre, gjatë kontrollit janë konstatuar edhe 3 lloje të tjera të shkeljeve. Dje, gjithashtu në këtë periudhë, është realizuar edhe një aksion tjetër kontrollues për drejtim të automjetit nën ndikimin e alkoolit. Në këtë aksion, janë sanksionuar 4 shoferë të cilët kanë drejtuar veturën nën ndikimin e alkoolit dhe janë konstatuan 48 lloje të tjera të shkeljeve, kryesisht vozitës pa patentë shoferi, shoferë fillestarë etj.

LEXO EDHE:

Back to top button