Udhëheqësit botërorë kanë filluar të urojnë Erdoganin për fitoren

Udhëheqësit botërorë kanë filluar të urojnë Erdoganin për fitoren

Kjo është bërë e ditur nga vetë Recep Tayyip Erdogan. Udhëheqësit nga Azerbajxhani dhe Libia kanë qenë në telefon, ai u tha turmave që prisnin jashtë shtëpisë së tij. Ai u tha mbështetësve të kënaqur se udhëheqësit po thërrisnin “njëri pas tjetrit” për të ofruar urime të ngrohta për fitoren e tij.

Më pas ai falënderoi viktimat e tërmetit që kanë dalë dhe kanë votuar.

“Zoti u falënderoftë për përpjekjet e tyre”, ka thënë ai, duke premtuar se do të kenë shtëpi të përhershme në më pak se një vit.

LEXO EDHE:

Back to top button