Valixhja e harruar në Stacionin e Autobusëve, shkakton shqetësim tek qytetarët

Valixhja e harruar në Stacionin e Autobusëve, shkakton shqetësim tek qytetarët

Sot në Sektorin për Punë të Brendshme-Shkup (SPB) është denoncuar se në Stacionin e Autobusëve, Qendra Transportuese në afërsi të një bankomati është lënë një valixhe. Menjëherë janë ndërmarr të gjitha masat dhe aktivitetet e nevojshme. Janë kryer dhe kontrollet e duhura dhe është konstatuare se bëhet fjalë për një grua në moshë e cila e ka lënë valixhen në të cilën ka pasur veshmbathje, dhe se kjo nuk ka paraqitur kurrfarë rreziku për qytetarët. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button